Saturday, 26 January 2013

babywearing workshop

alhamdulillah niza dah lepas attend workshop babywearing di Bukit Jambul, anjuran Sling me mama. sedikit banyak niza dapat ilmu ttg babywearing, dan juga tahu ttg kedudukan baby bila dalam alat kendongan tu. penyampainya adalah pn Norashida. tapi kat sini tak bnyak photo yang niza amik, terlupa kamera bateri tak caj rasa rugi sangat tak amik moment masa tu...huuhuh
kendong fiya dengan kangaroo style natybaby woven wrap. masa workshop tu fiya ok jer mood dia walaupon masa tu blum lagi tidor... dia bg kerjasama dengan mama dia hehehehe... thanks budak busuk masam..

pn. norashida menunjukkan bagaimana cara wrap n cara masukan baby newborn... wrap yang digunakan adalah hanaroo


2 comments:

  1. Kaklin bila dah dapat baby baru nanti nak babay wearing gaks :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...