Tuesday, 22 January 2013

Jus Pati Delima

assalamualaikum apa habaq... ni nk bg review ttg jus pati delima, niza dah order satu botol dari Mell Roslan rasanya sour2 and manis2. sedap.. tapi mmg oklah kurang rasa sengal and bisa2 badan. selalu bila bangun pagi sajo mesti rasa berat ja... pagi ni alhamdulillah segarlah jugak tapi nk kena minum seminggu tgk mcm mn progress kan... tapi review and comment dari kawan niza zah sgt memuaskan dan puas hati yelah sejak sudah jadi ibu banyak rutin harian nk kena buat mana nk mengemas, memasak menjaga rakyat lagi kan.. tambahan pulak ibu zaman sekarang mana nk tido awal paling lewat 1 pagi lah yelah kalau ada ibu yang buat biz online tak adernyer nk tido awal betul tak????... :).

masa Mell introduce jus pati delima ni mmg mula2 rasa boleh ker? boleh minum ker? takut effect kat baby? hehehehe punya semangat mell rekomen.. hehehe tulah niza pon amik lah satu botol nk cuba then promote dalam FB tapi rupanya sebotol tu jadi rezeki zah.. niza pon order lagi satu... alhamdulillah zah minum pon ok.. niza minum pon ok jugak.. insyaAllah Mell kalau habis boleh order lagi kat kome.. yang best nyer jus pati delima ni boleh diminum seisi keluarga anak niza fiya pon alhamdulillah nmpak cergas dh sekrang... mungkin dah jmpa penawar dia kan, ye lah sakit dan kesembuhan datang dari Allah sebagai ibu niza mencari saja penawar utk anak2 utk sihat kan.... nilah gbr jus pati delima dari mell


untuk order boleh hubungi Mell atau nak order melalui niza pon boleh, utk area bukit mertajam, seberang perai, lunas, kulim dan seberang jaya. boleh meetup kat mana utk COD. :)

1 comment:

  1. Sedap tak rasa dia... huhu ni kaki jaga malam boleh try ahaha...pregnant boleh minum tak?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...